Google PlusFacebookTwitter

Benvinguts!

Per a 27/08/2013

Compartir a GoogleCompartir a FacebookCompartir a Twitter

Després de molt pensar-hi, em decideixo finalment a llançar el meu propi bloc. Les meves idees i experiències fetes públiques de forma oficial.

Aquells que em coneixeu ja sabeu que d’un temps ençà la meva faceta emprenedora va veure la llum. GM Cloud Design va convertir-se en una realitat que ja té 2 anys i encarant el 3r amb la mateixa il·lusió i ganes que el primer dia, o més. Sobre això no puc deixar de parlar d’en Javier Guerrero a qui li dec el 50% d’aquesta realitat.

Sempre m’ha agradat expressar-me, fer-me entendre i transmetre allò que se’m passa pel cap. Ara, però, ho començaré a fer d’una manera més pública. Tractaré temes de tot tipus, tot i que reconec des d’un primer moment que de ben segur el bloc es centrarà, com no podria ser d’una altra manera, principalment en temes relacionats amb el projecte GM Cloud Design i els coneixements, experiències i vivències que s’en deriven d’aquest a la meva vida diària.

Aquesta primera publicació és per a donar-vos la benvinguda a la part més pública de mi. No puc avançar-vos la periodicitat de les meves publicacions, però si em seguiu a les xarxes socials us donaré un toc per a cada nova publicació al lloc web.

Una abraçada forta i salut!

A la fotografia podeu veure Chichén Itzá. La fotografia és del viatge final de carrera que vaig fer aquest passat febrer a la Riviera Maya de Mèxic amb 11 companys més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>