Google PlusFacebookTwitter

2014, l’any de GM Cloud Design

Per a 18/01/2014

Compartir a GoogleCompartir a FacebookCompartir a Twitter

Hi ha moltes formes diferents d’encetar un any nou. Molta gent aprofita el moment per proposar-se reptes tals com començar a fer esport apuntant-se a un gimnàs, deixar de fumar, trobar una feina en la qual se senti realitzat, …

Nosaltres, a GM Cloud Design, ens hem proposat que el 2014 sigui el nostre any. Tenim un munt de projectes en marxa, no puc desvelar-ne gran cosa, però la idea és començar a potenciar el que és el nucli de la nostra empresa, el CLOUD. I és que estem preparant una sèrie de productes i serveis relacionats amb el núvol i entre si.

Serà durant l’any 2014 que anirem convertint el que ara es troba en fase de desenvolupament, en producte i servei final. I serà llavors quan podrem donar-vos molta més informació al respecte.

happy_cloud

I és que aquest any serà l’any HAPPY CLOUD. El nostre nou eslògan amb el qual pretenem que la marca GM Cloud Design es relacioni amb un bon servei, amb una nova manera de fer les coses, l’essència de GM Cloud Design. T’ho posem fàcil, farem una bona feina i acabaràs ben content!

I la cosa no acaba aquí… ens llancem a la piscina amb l’obertura d’una nova oficina/estudi on sentir-nos tots plegats com a casa! Ens apropem als nostres clients i alhora aconseguim un espai propi on es respirin els valors que volem transmetre com a empresa, com a equip humà, de persones.

Una oficina que compleix amb les nostres expectatives i en la que hem tingut present fins a l’últim detall. Estarem encantats de rebre-us en aquest nou espai, i esperem que us agradi tant com a nosaltres!

Aviat inaugurarem. Us informarem oportunament. Ja us avanço que esteu tots convidats ;)

El 2014 es presenta molt interessant… i nosaltres hi contribuirem amb el nostre HAPPY CLOUD!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>